SAVIĆ I STOJKOVIĆ PREDVODE: Oni su najbolji Zvezdin tandem van i na terenu!

Autor:

Sport

16.11.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je koji igrači najviše sarađuju na terenu i najčešće se međusobno dodaju ove sezone. Na vrhu tandema je Zvezdin defanzivni dvojac sa desne strane Vujadin Savić - Filip Stojković.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Štoper i bek, osim što odlično funkcionišu van terena, prve su opcije jedan drugom i na zelenoj podlozi, pa su u dosadašnjem delu sezone razmenili 235 dodavanja.

Drugi na spisku dvojaca je Milan Borjan – Miloš Degenek, koji je razmenio 199 lopti, samo tri više nego Degenek i Branko Jovičić.

Australijski reprezentativac neretko je kao opciju birao i Milana Rodića sa kojim je razmenio 187 dodavanja, ali i Savića sa kojim je kombinovao jednom manje.

RepublikaFoto: Starsport

Upravo štoper koji je ovog leta zadužio crveno-beli dres igrač je sa najviše dodavanja u timu Vladana Milojevića – 997. Degenek je u vrhu statistike i po procentu uspešnosti pasova sa 86 odsto, a ispred njega su samo Jovičić sa 88% (961/1.095), Krstičić (702/809) i Babić (697/801) sa po 87%.

Kad su u pitanju isključivo utakmice u Ligi šampiona, najveći procenat uspešnih dodavanja ima trio Branko Jovičić, Nenad Krstičić i Vujadin Savić čije su lopte u 81% slučajeva stizale do odredišta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading