LUDNICA NA "VEMBLIJU": Kejn poslao Hrvate u niži rang!

Autor:

Sport

18.11.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Engleske savladala je Hrvatsku na "Vembliju" sa 2:1 i tako ih izbacila iz najjače grupe Lige nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbalska reprezentacija Engleske

Ponadali su se "vatreni", imali i prednost posle odličnog gola Andreja Kramarića koji se na nemoguć način snašao u šesnaestercu domaćih i doneo prednost svojoj selekciji u 57. minutu. Ipak, tada kreće ofanziva "Gordog Albiona".

Karambol u šesnaestercu Lovrea Kalinića iskoristio je Hari Kejn i loptu poslao kroz noge čuvaru mreže Hrvatske na koju je natrčao Džesi Lingard i poravnao rezultat. Tada se igrao 78. minut. Ipak, čak i 1:1 je odgovaralo gostima da ostanu u Ligi A, ali na scenu stupa kapiten Engleske i sam se upisuje u strelce u 85. minutu meča i rešava pitanje pobednika.

Neverovatn obrt, Englezi su za svega 15 minuta uspeli da se sa pozicije koja ih vodi u niži rang vrate i plasiraju u polufinale završnog turnira Lige nacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading