EVROLIGA NAREDILA: Debitant mora da menja podlogu u hali!

Autor:

Sport

18.11.2018

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odigranih sedam utakmica u Evroligi to takmičenje donelo je jednu odluku koja se tiče debitantske ekipe koja će morati da koriguje podlogu u hali kako ne bi snosila rigorozne posledice.

RepublikaFoto: Starsport
Trofej Evrolige

Debitant u elitnom košarkaškom društvu dobio je direktivu sa najviše pozicije da do sledeće evropske utakmice promeni podlogu u "Gran Kanarija Areni".

Evroliga je svoju odluku saopštila na zvaničnom sajtu nakon intervencije Udruženja profesionalnih igrača, a zbog velikih problema koje su košarkaši imali sa proklizavanjem tokom mečeva na terenu španskog kluba.

- Nakon utakmice 6. kola koja je odigrana 8. novembra Evroliga je otvorila disciplinski postupak protiv Gran Kanarije i naredila klubu da preduzme konkretne korake kako bi rešio ovaj problem. Uprkos dobijenim izveštajima i procenama o mogućim rešenjima, problemi su se nastavili što je dovelo do toga da Evroliga zaključi kako trenutno stanje terena ugrožava fizički integritet igrača i stoga se podloga mora odmah zameniti - stoji u saopštenju Evrolige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading