Trinkijeri preuzeo krivicu: Da sam imao 15 tajm-auta sve bih iskoristio

Autor:

Sport

24.11.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je njegov tim doživeo poraz od Crvene zvezde zbog jako loše partije u trećoj četvrtini.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Crno-beli su poraženi u večitom derbiju, u okviru devetog kola ABA lige, pred svojim navijačima rezultatom 77:71.

- Prelomila je treća četvrtina. U njoj smo izgubili napad, odbranu, igrači su solirali... Nismo dovoljno dobri bili. Žao mi je predsednika kluba i navijača, koji su dali sve od sebe da ovo izgleda bolje, ali ne može da se igra samo 20 minuta. Ovo je moja krivica, nema tu mnogo priče - kazao je Trinkijeri.

Zvezda je utakmicu prelomila serijom 16:0 u uvodnim minutima trećeg kvartala, kad je od minusa od šest poena otišla na plus 10.

- Da sam imao 15 tajm-auta tada iskoristio bih sve. I to svaki po četiri minuta. Možda ni to ne bi bilo dovoljno. Pokušavao sam na razne načine da trgnem ekipu, sa malom petorkom, pa sa visokom, da lopta ide unutra, da ide spolja... Ja ne mogu da dam koš, napravim blok ili dodam loptu. Ali, krivica je moja za ovaj poraz.

Za kraj je usledilo pitanje da li su crno-beli na putu da angažuju pojačanje.

- Kad kažem da sam ja kriv za poraz, ne možete me pitati za pojačanja. Ne mogu da odgovorim na to - zaključio je 50-godišnji Italijan.

Partizan posle devet kola ABA lige ima skor 4-5 i zauzima četvrto mesto na tabeli. Crvena zvezda je na vrhu sa svih devet trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading