OKUPILI SE "ORLOVI" - Povratnik Lazić: Drago mi je što sam opet tu!

Autor:

Sport

26.11.2018

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se ovog ponedeljka pred naredna dva meča u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se igra 2019. godine u Kini. Među igračima koji su dobili poziv našao se i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

On je u reprezentaciji Srbije prvi put posle Evropskog prvenstva prošle godine.

- Izuzetno mi je drago što sam ponovo tu, na reprezentativnom okupu. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da završimo posao koji se od nas očekuje u ovom prozoru. Imaćemo tu par dana da se spremimo. Pokušaćemo da završimo posao u velikoj meri u petak i da odigramo dobro. Iz toga ćemo moći da se nadamo dobro - rekao je Lazić.

Kakav si utisak stekao o Fibinim prozorima posmatrajući ih sa strane?

- Ako ne svi, većina igrača se slaže da ovi prozori nisu najbolje rešenje. Ako se uzme u obzir da igrači Evrolige i NBA ne mogu da igraju. Ne gube prozori na kvalitetu, ali svi očekuju da reprezentacija izađu u najjačem sastavu i da igraju najbolji igrači. A ako znamo da se igra tokom sezone kada evroligaški i NBA igrači ne mogu da igraju, onda je pitanje da li će i publika da dolazi da gleda. Nije to na nama igračima. Na nama je da radimo naš posao - nastavio je košarkaš Crvene zvezde.

RepublikaFoto: kss.rs
Branko Lazić

Lazić je jedan od igrača koji nisu igrali u ovim kvalifikacijama. Da li će biti problem da se tim uigra?

- Ima malo vremena, ali sigurni smo da ćemo i to malo vremena iskoristii i postaviti neke stvari što se tiče sistema. Ja sam bio na Evropskom prošle godine i znam šta se očekuje, kakav je sistem. Dosta igrača je tu u ovom sitemu i oni će nam pomoći da za kratak period napravimo hemiju - istakao je Lazić.

Srbija prvo 30. novembra gostuje Izraelu, a onda 3. decembra dočekuje Grčku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading