Urednik sajta Evrolige: NAJIMRESIVNIJI NIZ U TAKMIČENJU JE ZVEZDIN

Autor:

Sport

28.11.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni urednik zvaničnog sajta Evrolige Frenk Loulor rekao je da je za njega niz Crvene zvezde s kraja 2016. i početkom 2017. najimpresviniji svih vremena u EL.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Loulor je nekadašnji američki novinar koji je dugi niz godina pratio Filadelfiju 76erse, međutim odlučio je da dođe u Evropu i da se ovde posveti poslu.

Amerikanac je između ostalog i autor čuvenog teksta koji je 2012. godine objavljen na sajtu Evrolige, a posvećen je navijačima Partizana.

On je tada napisao da kada bi mogao da prisustvuje samo još jednoj košarkaškoj utakmici u životu da bi to bio meč u "Pioniru". Šest godina kasnije Loulor je bio gost srpskog specijalizovanog košarkaškog sajta "Basketball sphere". 

- I dalje je to "Pionir". Bio sam u dvorani otkada je promenio ime u dvorana "Aleksandar Nikolić". Išao sam da prenosim utakmicu nedelje Evrolige i nosio sam slušalice koje štite od buke 15 minuta pre početka meča i 15 minuta posle. Mogao sam da osetim atmosferu pre, tokom i posle meča, osećao sam kako mi se sedište trese, ali sam čuo samo eho iza mog glasa. Nekoliko puta sam skinuo slušalice – samo sa jednog uha – i delovalo je kao da mi uragan ulazi u glavu. To mi je bilo dovoljno da shvatim da ovde moram da se vratim - rekao je Loulor za "Basketball sphere". 

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Američki novinar kaže da je dobio veliki broj poruka od navijača Partizana, a pričao je i o mnogim drugim stvarima. Između ostalog i o Crvenoj zvezdi. 

- Dva puta od tada kada sam prenosio utakmice u "Pioniru", Zvezda je pobedila Real i Panatinaikos. Bile su to prva i poslednja pobeda u neverovatnom nizu od sedam vezanih krajem 2016. i početkom 2017. Za mene je to možda i najimpresivniji niz u Evroligi svih vremena! Podsetiću vas na "žrtve" – Real, CSKA, Žalgiris, Fenerbahče, Makabi, Baskonija i Panatinaikos. Privilegija je prisustvovati prvoj i poslednjoj pobedi u nizu, iako sam mogao da čujem samo sebe kako pričam - rekao je urednik sajta Evrolige za srpski košarkaški sajt. 

Na čelu sa Dejanom Radonjićem, Zvezda je te sezone igrala jednu od najboljih košarka u Evropi, velikani su padali u hali "Aleksandar Nikolić", međutim na kraju, u direktnom okršaju za plej-of, crveno-beli su poraženi od Darušafake.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading