Da dokažemo da je Srbija zemlja košarke!

Autor:

Sport

28.11.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški savez Srbije saopštio je da su u prodaju puštene dodatne ulaznice za utakmicu sa Grčkom, koja je na programu u ponedeljak od 20.15 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaška reprezentacija Srbije

Savez je postavio dodatna mesta pored terena za navijače koji žele da budu neposredno blizu samih aktera na parketu i to ispred Partera 4 dva reda po 12 sedišta, odnosno ispred Partera B tri reda po 10 sedišta.

Prvi red na obe strane prodaje se po ceni od 2.000 dinara, drugi red po 1.500 dinara, a treći red na strani Partera B po 1.000 dinara. Ulaznice mogu da se rezervišu i kupe online preko sajta www.eventim.rs, kao i na svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije.

Na dan utakmice, u ponedeljak, karte će moći da se kupe i na blagajni dvorane "Aleksandar Nikolić" od 17 časova do početka utakmice.

Ulaznice za tribine koštaju 500 dinara, za Parter B i Parter 4 750 dinara, za Plavu i Belu ložu 1.000, za drugi red stolica pored terena 2.500, a za prvi red stolica pored terena 5.000 dinara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading