BOGDANOVIĆ KUPIO AMERIKANCE: Menjao bih rekord karijere za...

Autor:

Sport

30.11.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je rekord karijere u duelu Sakramento Kingsa i Los Anđeles Klipersa, međutim to nije bilo dovoljno za pobedu.Srbin nakon susreta izjavio da ne mari za rekord, pošto je njegova ekipa poražena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović postigao rekord karijere!

Uprkos dobroj partiji srpskog beka, bio je to treći uzastopni poraz "Kraljeva" i sada su na 12. poziciji Zapada sa skorom 10/11.

Bogdanović je postigao 26 poena šutirajući 8/20 iz igre, 7/8 slobodna bacanja, uz 4 skoka i 6 asistencija, kao i neke veoma atraktivne poteze.

- Veoma je teško. Bez razmišljanja bih menjao taj rekord karijere za pobedu u meču u kojem smo tokom većeg dela igrali veoma dobro. Pojedinci u našem timu su sposobni da veoma često imaju ovakve partije, na svakom meču se otvori za nekoga. Bili smo blizu pobede, a nismo ih pobedili ni prethodne sezone, pa mi je naročito krivo zbog toga. U odbrani smo prilično dobri, ali večeras zaista nismo bili na nivou. Fali nam iskustva i moramo da poboljšamo komunikaciju, a iskusniji timovi poput Klipersa znaju kako da iskoriste mis-mečeve i naše propuste. U napadu smo imali neke loše odluke, sa mnom na čelu, jednom su me izblokirali, pa sam izgubio loptu, pa ju je onda Dieron izgubio... Takve stvari se dešavaju, ali moramo da budemo pametniji i više razmišljamo- rekao je Bogdanović

Novinare je zanimalo da li na igrače utiče uskomešana atmosfera u klubu nakon glasina o nesuglasicama trenera i rukovodstva kluba.

- Imamo prilično dobru hemiju u ekipi i zaista smo koncentrisani na igru. Čujemo i mi u medijima razne priče, ali ne možemo ništa da uradimo po tom pitanju i jedino što možemo je da igramo- rekao je srpski bek.

Bogdanović sve češće igra na poziciji beka.

- Sposoban sam da to iznesem, mogu da igram na mnogim pozicijama, a mislim da sam to pokazao i na ovom meču, mada sam u nekim trenucima imao problema, pošto je ovo prvi meč na kojem sam duže igrao "jedinicu", ali Džekson i Hild su mi pomagali. Mislim da činim saigrače boljim kada sam plejmejker- zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading