ĐORĐEVIĆ: Može to i jednostavnije! Posebna zahvalnost ide...

Autor:

Sport

03.12.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je savladala Grčku rezultatom 84:61 i tako učinila veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Kini, u tome joj je pomogla Gruzija pobedom nad Izraelom. Selektor Srbije Aleksandar Đorđević istakao je da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe, međutim imao je i šta da im zameri.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor "Orlova"!

- Veoma veoma važna utakmica, naravno. Niko nije mislio da će biti lako, ali na kraju krajeva nisu došli sa najboljim timom. Znali smo kako da to iskoristimo s unutrašnjom igrom. Nije bilo dobro što smo imali toliko izgubljenih lopti jer smo želeli da zadovoljimo publiku. To mi se ne dopada. Želimo da igramo jednostavno, zato mi se ne sviđaju ti neobični pokušaji dodavanja- rekao je Đorđević.

Malo više jednostavnosti u igri bi dodatno zadovoljilo Đorđevića.

- Ispoštovali smo zadatke većim delom. Nije mi se svidelo dosta grešaka. To nam nije potrebno. Uvek smo bili prepoznatljivi po tome što znamo da delimo lopte i težimo jednostavnosti. Rezultatska košarka je takva gde se možda i ne sviđa na oko. Hvala svim klubovima koji su nam izašli u susret. Idemo dalje. Videćemo s kojim ćemo timom na Estoniju. Videćemo u februaru- rekao je selektor Srbije.

Posebna zahvalnost ide publici.

- Bila je puna dvorana. Velika zahvalnost. Izuzetno cenimo što su došli da nas podrže- rekao je Đorđević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading