SRBI U NBA: Bogdanove majstorije naterale navijače da zvižde Kokoškovu

Autor:

Sport

05.12.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarakaši Sakramento Kingsa, tima za koji nastupaju naši Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica bili su bolji od Feniksa Igora Kokoškova - 122:105.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Na ovom meču nije bilo lako srpskom treneru. Ekipa koju predvodi sa klupe postigla je samo devet poena za četvrtinu, a navijaču su im zviždali. Veliki udeo u tome imao je Bogdan Bogdanović. Igrao je odlično, postigao je 14 poena, a imao je i dve sjajne asistencije.

Nemanja Bjelica je meč završio sa samo dva poena. Feniks se malo probudio u nastavku, a navijači su onda pokušali da im pruže podršku i budu uz njih.

- Mi smo meč izgubili u prvoj četvrtini. Od tog časa je postojalo samo takmičenje sa samim sobom, da pokažemo da imamo karakter. To smo i uradili u drugom poluvremenu (Sansi su ga dobli sa 65:54). Ali, opravdanja nema. Trud je potpuno izostao (na početku) - rekao je Igor Kokoškov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading