SADA JE BITNO: Zvezda zove!

Autor:

Sport

09.12.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Crvene zvezde mts u sredu očekuje vrlo važna utakmica Evrokupa protiv italijanske Breše. Prodaja karata počinje u ponedeljak.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Prodaja ulaznica za utakmicu između Crvene zvezde mts i Breše počinje u ponedeljak od 10 časova na sv improdajnim mestima klupskog partnera "Eventim".

KK Crvena zvezda mts dočekuje ekipu Breše u vrlo važnoj utakmici 9.kola grupe A Evrokupa. Crveno-beli pred sobom imaju veoma težak zadatak, jer ih očekuje duel sa vrlo iskusnom ekipom, koja je nanela prvi poraz Zvezdi u ovogodišnjem izdanju Evrokupa, i takođe se u međuvremenu pojačala dovođenjem nekoliko kvalitetnih igrača. 

Sada, novi duel sa Brešom donosi mnogo veći ulog i praktično prolaz u narednu fazu, i zato pozivamo sve Zvezdaše da napune dvoranu i budu prevaga na strani crveno-belih. Ulaznice će moći da se kupe po ceni od 600 do 10.000 dinara.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Prodaja karata za utakmicu sa Brešom počinje od ponedeljka u 10 časova, a u sredu pored poslovnica Eventima ulaznice će biti dostupne i na blagajni dvorane ''Aleksandar Nikolić'' od 16 časova pa sve do početka utakmice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading