GASOL NAJBOLJI CENTAR U NBA? Možda, ako ne bi bilo JOKIĆA!

Autor:

Sport

11.12.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je najbolje sačuvao za kraj Denverove turneje po Istoku. Srpski centar je blistao u pobedi Nagetsa u gostima nad Memfisom 105:99 čime je završena serija od pet gostovanja i prekinut niz od dva poraza. Tim iz Kolorada je sada treći na Zapadu sa porazom više od Okalhome i pobedom manje od Golden Stejta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je ubacio čak 27 poena Grizlijima što mu je treći najbolji košgeterski učinak ove sezone. Efikasniji je bio samo kada je Bruklinu dao 37, a Feniksu 35 poena. Sjajno je sinoć šutirao: 8/12 za dva, 1/2 za tri i 8/9 sa linije slobodnih bacanja. Upisao je 12 skokova, šest asistencija i dve ukradene lopte. Potpuno je razbio direktnog čuvara MarkaGasola sa sedam poena dva skoka i šest asistencija. U prvom poluvremenu mu je ubacio 19 poena, a onda u u nastavku uglavnom pogađao sa linije penala.

Zanimljivo je da je Jokić početkom novembra baš protiv Grizlija odirgao najnefikasniji meč ove sezone kada je uputio samo jedan šut na koš i ukupno dao četiri poena. Sinoć je bila drugačija priča.

- Večeras nismo ništa mogli da uradimo povodom Jokića - konstatovao je posle meča Mark Gasol.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading