Šta Jokić može sa svojim talentom? Redovan na Ol-staru, član najbolje petorke i Kuće slavnih!

Autor:

Sport

13.12.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić je zaludeo Amerikance, u sjajnoj je formi i zajedno sa Denverom grabi ka dugo očekivanom plej-ofu. Njegov talenat je nesporan, kada zakaže šut, Nikola asistira kao plej i nađe drugi način za dominaciju. Strateg tima iz Kolorada Majkl Maloun je oduševljen Srbinom i njegovim talentom i predviđa mu svetlu budućnost, a njih dvojica su uspostavili sjajne odnose koji vladaju i u redovima Denvera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Jokića vidim kao redovnog Ol-star igrača u budućnosti, a onda i člana najboljih petorki. E, onda za 15, 20 ili 25 godina siguran sam da će dogurati i do Kuće slavnih, jer može da dominira na svakoj utakmici, bez da postigne koš- rekao je Meloun.

Meloun tvrdi da na profesionalnom nivou nije morao mnogo vremena da posvećuje u tehničkom radu sa Jokićem. Objasnio je i zašto.

- Moj izazov sa Nikolom poslednjih godina nema nikakve veze sa košarkom, jer on ima superiorni pregled igre, fizički stalno napreduje, gura svoje telo do limita. Psihički je snažan, zna kako da se suoči s problemom, ima sve bolji odnos sa sudijama, malo više je poneo ulogu lidera. Na svim tim aspektima sam video veliki napredak. Govorimo o mladom čoveku koji dolazi iz drugačijeg okruženja. Jako sam zahvalan franšizi što ga je identifikovala kao nosećeg igrača i dala mu jak ugovor- rekao je trener Denvera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading