Dončić i Dalas poraženi po 12. put

Autor:

Sport

14.12.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finiks Sansi su sa 99:89 savladali Dalas Maverikse i tako upisali tek petu pobedu u sezoni dok su Maveriksi upisali 12. poraz koji je došao nakon tri vezane pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice

Domaćin je bio za nijansu bolji u prvoj četvtini, a odlučujuća razlika napravljena je u drugoj deonici u kojoj je Dalas postigao samo 19 poena pa je Finiks sa +10 otišao na odmor, a u nastavku uspeo tu prednost da sačuva.

Ka prekidu serije od deset poraza Sanse je vodio Tidžej Voren sa 30 poena. Džamal Kroford dodao je 17, Džoš Džekson je pratio sa 14, jedan poen manje dodao je Trevor Ariza, a 11 je dao Rišaun Holms.

U Dalasu je najefikansiji bio Harison Barns sa 15 poena, Deandre Džordan je zabeležio dabl - dabl sa 14 poena i 15 skokova. Luka Dončić je meč završio sa 13 poena, pet skokova i šest asistencija, a imao je i dve ukradene lopte. Dželen Brunson dodao je 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading