TRINKIJERI: FMP tvrda ekipa, da uspemo da vežemo pobede

Autor:

Sport

14.12.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana se posle dve gostujuće pobede (Igokea i Asvel) vraćaju u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i u 11. kolu ABA lige dočekaće FMP iz Železnika.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri je dobro skenirao igru Pantera i pohvalio ekipu koju sa klupe vodi Vladimir Jovanović.

- FMP je ekipa koja igra solidnu, pametnu, racionalnu košarku. Veoma su tvrdi i moramo da nađemo način da im u tom segmentu pariramo. Takođe, za nas je od izuzetnog značaja da budemo u stanju da vežemo pobede - rekao je Trinkijeri.

Centar tima iz Humske Đorđe Gagić očekuje tvrdu utakmicu.

- I ove godine, FMP ima dobar tim i igra veoma dobro. Iako su vezali dva poraza, to je ekipa koja se nikada ne predaje i koji će pokušati da se baš protiv nas vrati na pobednički kolosek. U dosadašnjem toku sezone Apić je pokazao odličnu formu i moraćemo da obratimo dodatnu pažnju na njega, ali pre svega je važno da se usredsredimo na sebe, odigramo čvrsto od početka do kraja utakmice i tako dođemo do važne pobede -  istakao je Gagić.

Meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 21 čas, a to će crno-belima biti i generalna proba pred odlučujući duel sa Turk telekomom u Evrokupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading