Žoc i košarkaši Fenera u šoku!

Autor:

Sport

15.12.2018

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Fenerbahčea iznenadili su igrače i stručni štab nakon utakmice svog tima protiv Afjona u okviru turskog šampionata. Fenerbahče je u 10. kolu savladao Afjon sa 92:68.

RepublikaFoto: Starsport
Željko Obradović

Srpski trener Željko Obradović je nedavno izjavio da njegova ekipa nema podršku navijača u Evroligi kakvu zaslužuje. Fener igra impresivno u eliti, gde su na 12 mečeva zabeležili čak 11 trijumfa, dok u svom šampionatu takođe drže prvo mesto sa 10 pobeda iz 10 utakmica. Navijači ne mogu više da traže od istanbulskog giganta  u ovoj sezoni, ali Obradovića je zabrinula poseta u "Ulker areni".

Najvatrenije pristalice Fenera su nakon utakmice protiv Afjona ostale duže u hali i tako iznenadili igrače, ali i stručni štab, koji nije imao predstavu da će dobiti podršku koju su svojim igrama na terenu zaslužili, te su navijači jasno stavili do znanja Željku Obradoviću da su razumeli njegovu poruku.

- Iako su igrači bili informisani o onome što navijači planiraju, iznenađeni smo. Nismo znali šta će se tačno dogoditi. Veoma lepo od njih što su na ovaj način shvatili ono što je naš trener zatražio od njih. Naravno, sada ih čekamo u što većem broju u utakmicama koje dolaze – rekao je Điđi Datome igrač Fenerbahčea za "Jurohups".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading