Bivši košarkaš Zvezde zna kako da "pomrsi račune" Partizanu!

Autor: Tanjug

Sport

18.12.2018

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš iz Turk Telekoma Vladimir Štimac, pred odlučujući meč protiv Partizana za prolaz u Top16 fazu Evrokupa, poručio je da je iskustvo prednost njegovog tima u Beogradu.

RepublikaFoto: Public/ Srđan Stevanović
Vladimir Štimac

- Volim da igram u Beogradu, biće to veliki izazov, ne samo za mene, već za ceo tim. Važno je da imamo na umu da smo iskusnijij tim. Nadam se da ćemo da pobedimo i da se kvalifikujemo za Top16. Za oba tima je ovaj meč "pobedi ili idi kući", spremni smo- rekao je Štimac.

Rođeni Beograđanin igra u životnoj formi u drugom evropskom takmičenju po snazi sa 14,8 poena i 7,3 skoka po utakmici, dok je treći po indeksu korisnosti (19,1).

- Mnogi u našem timu igrali su dosta ovakvih utakmica, fokusirani smo da pobedimo Partizan- rekao je bivši srpski reprezentativac.


Štimac ističe da ne postoji razlika u pristupu što dva tima igraju u okolnostima moranja pobede.

- Nema razlike, uvek se ide na pobedu. Na svakom koraku moramo da razmišljamo samo kako da savladamo rivala. Neophodno je da odigramo čvrsto i agresivno u odbrani- zaključio je Štimac.


Utakmica 10. kola C grupe Evrokupa Partizan - Turk Telekom igra se u sredu od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading