Bivši kapiten Partizana nahvalio Srbe!

Autor:

Sport

19.12.2018

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žofri Lovernj igra odlično u ekipe Fenerbahčea. Francuz nikada nije krio koliko ceni Srbe, a i ovoga puta nahvalio je Obradovića i Bogdanovića.

RepublikaFoto: twitter.com/FBBasketbol

- Zacrtao sam sebi dva cilja u karijeri: da igram u NBA ligi i da osvojim Evroligu. Letos sam dobio ponudu Fenerbahčea. Bio sam u prilici upoznam Istanbul i radim sa Željkom Obradovićem. Nas dvojicu vezuje i jedan srpski klub, ponuda je ispunila sve krijerijume i nisam oklevao. Takođe, gledao sam šta je Bogdanović uradio ovde. Pričao sam sa njim i mogao sam čuti samo lepe stvari. Mnogo je uticao na moju odluku - kazao je Lovernj.

Francuz je nastavio u istom ritmu.

-  Nekoliko puta me je Obradović želeo, ali to se nije desilo jer sam tad bio vezan ugovorom sa nekom drugom ekipom. Kada sam želeo da se vratim u Evropu, bio je samo jedan tim za koji sam želeo da nastupam. Za Obradovića svi kažu jednu stvar - on je jedan od najboljih trenera na svetu, ako ne i najbolji. Ima drugačiji način izražavanja od ostalih trenera, ali to sve čini kako bi se vi poboljšali. Takav je slučaj i sa Vujoševićem sa kojim sam radio u Partizanu. Nije lako, ali se navikne - zaključio je Žofri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading