EVROKUP: Zvezda srušila Galatu stotkom, sad sledi PAKAO!

Autor:

Sport

19.12.2018

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde trijumfalno su završili prvu fazu Evrokupa. U utakmici koja nije imala rezultatski značaj, crveno-beli su u gostima bili bolji od ekipe Galatasaraja - 100:83.

RepublikaFoto: Starsport

Zbog ubista navijača Zvezde Marka Ivkovića pre četiri godine, svaki duel crveno-belih i Turaka je više od igre, ali... Čini se da je ovaj duel bio sve samo ne takmičarski i dinamičan.

Zvezda je igrala dobro i bez Fajea (povreda), a razlika je konstanto rasla. Svaku grešku domaćih izabranici Milan Tomića su znali da iskoriste. Kada je bilo važno lopta je ulazila u koš, a serija trojki u drugoj deonici pogurala je Zvezdu ka trijumfu. 

Crveno-beli su do kraja rutinski priveli meč kraju. Najbolji u redovima šampiona Srbije bio je Bili Beron sa 20 poena, dok je Reglend dodao 18. Odličan je bio u Boriša Simanić sa 17 poena.

Sada je skoro sve jasno. Zvezda je takmičenje u grupnoj fazi završila na trećem mestu, pa je u nastavku takmičenja očekuju dueli protiv Valensije, Unikahe i Limoža. Dve najbolje ekipe iz grupe prolaze dalje, a Zvezdu očekuje više nego težak posao.

Lazić i drugovi su u Evrokupu igrali uz oscilacije. Za raliku od ABA lige, bilo je kikseva, ali na kraju je sve došlo na svoje. 

 

Tabela:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading