POSLE GALATE: Tomić - Moramo bolje u odbrani

Autor:

Sport

19.12.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košaraši Crvene zvezde bili su bolji od ekipe Galatasaraja, a trener Milan Tomić skrenuo je pažnju na greške.

RepublikaFoto: Starsport

- U drugom poluvremenu smo igrali malo bolju odbranu. Nisam zadovoljan kako smo odigrali jer smo dozvolili 83 poena, a to je previše. Dobro, napad nam je bio dobar, ali je odbrana bila loša. Ako želimo da budemo dobri u TOP 16, moramo da igramo bolju odbranu. Izgubili smo neke utakmice, ali to je normalno za sve, posebno za naš tim koji je ove sezone dobio 10 novih igrača. Ali, naša igra je bila korektna sve vreme - rekao je Tomić.

Bili Beron je bio zadovoljan posle meča.

- Ovo je definitivno dobra pobeda u gostima za nas. Dobro je da smo završili rundu pobedom. Trudićemo se da zadržimo ovo samopouzdanje. Imam sjajne saigrače koji me pronalaze. Uvek se trudim da igram tvrdo u odbrani i to mi daje samopouzdanje u napadu. Zabavno je igrao, posebno kada igramo s timskim zajedništvom, kada igramo dobru odbranu, dobru košarku - rekao je Beron posle utamice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading