Sakramento slavi Srbina: Bogdanović srušio Lejkerse u poslednjoj sekundi!

Autor:

Sport

28.12.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović doneo je Sakramentu pobedu nad Los Anđeles Lejkersima trojkom u poslednjoj sekundi za 117:116.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Kingsa posle Srbinove trojke

Kingsi su preokrenuli 15 poena zaostatka u poslednjoj četvrtini u meču u kome Lejkersi nisu imali pomoć Lebrona Džejmsa.

Bogdanović je meč završio sa 23 poena (9/16 iz igre, 3/7 trojke) uz dva skoka te po asistenciju, ukradenu loptu i blokadu.

Odličan je bio i Nemanja Bjelica sa 18 poena (7/13) uz 6 skokova, 3 asistencije i blokadom. 


Lejkersi su vodili 104:89 sredinom poslednje četvrtine nakon zakucavanja Tajsona Čendlera, a onda je na scenu stupio Bogdanović koji je u prva tri kvartala postigao 11 poena.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ubacio je dve trojke za povratak Kingsa u život, Džastin Džekson poravnava sa penala na 112:112, Kuzma uzvraća trojkom na 41 sekund pre kraja, pred penal završnicu. 

Kuzma polovičnim učinkom donosi Lejkersima 116:114 na 4,6 sekundi pre kraja, da bi na 0,8s pre sirene Bogdanović iz teške pozicije pogodio trojku preko Čendlera za pobedu Kingsa. 

Kingsi imaju skor 19-16, isti broj pobeda kao i Hjuston, a zaostaju 3,5 za liderom Zapada Denver Nagetsima. Lejkersi imaju skor 20-15. 

U sledećem meču Kingsi dočekuju Portland 1. januara, dok Lejkersi već u petak igraju gradski derbi sa Klipersima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading