"Srpski" Bajern prejak za Podgoričane!

Autor:

Sport

28.12.2018

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern je ostao na kursu za plasman u plej-of Evrolige, a Dejan Radonjić je posle preokreta u Minhenu dobio Aleksandra Džikića i podgoričku Budućnost sa 93:88 (14:21, 24:28, 27:21, 28:18) u utakmici 15. kola.

Košarkaši Bajerna

Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu, novajlija Noris Kol lepo je diktirao ritam u držao Budućnost na kakvoj-takvoj distanci, a i debitant u Evroligi Goga Bitadze može da bude zadovoljan svojim nastupom.

Ipak, u drugom poluvremenu Bajern je uspeo da zategne odbranu, zaustavi šut Podgoričana, a kada se razigrao Derik Vilijams vrata pobeda su se otvorila za domaće.

Sve do 32. minuta duela u Minhenu Podgoričani su uspevali da pariraju domaćinu, ali su potom Vilijams, Danilo Bartel i Robin Amaize serijom pogodaka doneli Bajernu velikih sedam poena viška četiri minuta pre kraja.

Vladimir Lučić

Vilijams je utakmicu završio sa 21 poenom, Brejdon Hobs je dodao 14 poena, a Danilo Bartel je upisao 12 poena. Vladimir Lučić imao je 11 poena i šest skokova, a Nemanja Dangubić dao je devet poena i uhvatio četiri lopte.

Noris Kol je bio najbolji strelac Budućnosti sa 27 poena, Bitadze je dao 17, a Gordić deset poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading