Harden "eksplodirao" i stigao Džordana!

Autor:

Sport

30.12.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms Harden je nastavio sa fantastičnim partijama. On je bio najzaslužniji za pobedu Hjustona nad Nju Orleansom od 108:104. Postigao je 41 poen i tako izjednačio rekord Majkla Džordana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

U pitanju je niz od sedam uzastopnih utakmica na kojima je postigao najmanje 35 poena. Takođe, njemu je ovo bio i deveti uzastopni meč na kojem se nije spustio ispod brojke od 30 poena.

 Rokitsi su potvrdili da su u odličnoj formi, Ovo im je bila deveta pobeda u poslednjih deset utakmica, a sa ovakvim Hardenom pitanje je kada i gde će se zaustaviti. Uz to, već treći meč nisu mogli da računaju na povređenog Krisa Pola. 

Portlandu nije pomogla ni sjajna partija Demijana Lilarda protiv Golden Stejta. Lilard je postigao 40 poena, ali Voriorsi su slavili sa 115:105. 

U timu Blejzersa Jusuf Nurkić je susret završio sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i deset skokova, dok je Si Džej Mekolum postigao 14 poena. 

Kod Voriorsa, Klej Tompson je postigao 32 poena, dok su Stef Kari i Kevin Durent bili izjednačeni po učinku sa 25 poena. 

U timu Blejzersa Jusuf Nurkić je susret završio sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i deset skokova, dok je Si Džej Mekolum postigao 14 poena. Kod Voriorsa, Klej Tompson je postigao 32 poena, dok su Stef Kari i Kevin Durent bili izjednačeni po učinku sa 25 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading