DIVAC NE ŽALI NI ZA ČIM: Neću žrtvovati sve što smo sagradili...

Autor:

Sport

28.12.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski košarkaš i generalni menadžer Sakramento Kingsa, Vlade Divac kaže da njegov tim juri plej-of, ali ne po svaku cenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

- Ako pogledate tabelu, trenutno smo u plej-ofu. Ali da li ga očajnički jurimo? Ne, ne jurimo ga. Da li želimo da budemo tamo? Da. Da li ćemo se potruditi? Da. Igrači igraju za to, mi ih podržavamo i ako moram da uradim nešto da im pomognem, učiniću to, ali ne iz očaja i neću žrtvovati sve što smo sagradili. Napravili smo ogroman korak. Nisam došao ovde pre tri-četiri godine da uđemo u plej-of, došao sam zbog nedovršenog posla, da sagradim šampionski tim- rekao je Divac.

Neizostavno je pitanje u vezi sa trejdom u kojem je Demarkus Kazins napustio Kings, a Badi Hild je bio najvažniji deo paketa koji je otišao u suprotnom smeru, uz pikove sa drafta koji su kasnije postali Džastin Džekson, Frenk Mejson III i Heri Džajls. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ne žalim zbog tog trejda, to je bio korak napred za nas – nismo još na nivou na kojem želimo da budemo, ali napravljen je napredak. Ne želim da se vraćam na to, ali istog trena sam znao šta dobijam jer sam gledao širu sliku- rekao je Divac.


Kingsi su trenutno osmi na Zapadu sa skorom od 19 pobeda i 16 poraza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading