Veličković zna matematiku! Kapiten Partizana poslao brutalnu poruku navijačima!

Autor:

Sport

28.12.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Partizana Novica Veličković je istakao da tim više nama pravo na kalkulacije i da crno-beli moraju da idu na pobedu u svakom meču.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten crno-belih

- Imali smo kikseve, pogotovo u prvom delu sezone i sada je matematika jako prosta, tu nema više nikakvih kalkulacija - u svakoj utakmici moramo da idemo na pobedu. To je jedina matematika koja Partizan vodi u plej-of ABA lige... Meni je najbitnije da se Partizan nadje u plej-ofu, to je jedino o čemu razmišljam u ovom momentu- rekao je Veličković. 

Na novogodišnjem druženju s novinarima, Veličković se osvrnuo na godinu na izmaku, a govorio je i o ciljevima u narednoj, 2019. godini. 

- Pamtiću ovu godinu po osvojenom Kupu, pamtiću je i kao veliki iskorak zbog svega što se dešava oko kluba. Najdraže mi je što klub polako ali sigurno ide napred što je dobro za naše navijače, ali i preko potrebno srpskoj košarci. Zna se šta Partizan znači srpskoj košarci i ja bih više od svega na svetu voleo da bude ono što je uvek bio- rekao je Veličković. 


Kada je reč o 2019, kapiten Partizana je istakao da treba ići korak po korak.
RepublikaFoto: Starsport

- Mislim da ovi mladi momci, zajedno sa mnom naravno, ne mogu da obećaju ništa osim borbe. Tako i mora da bude. Uvek sam govorio da ne znaš limite kad si mlad. Bio sam u njihovim godinama i znam da sam te limite pomerao. Tako i oni treba da razmišljaju. Za koliko je to dovoljno, što se rezultata tiče, videćemo, ali sigurno je da našim navijačima možemo da priuštimo borbu do poslednjeg atoma snage- rekao je Veličković.


Partizan se plasirao u Top 16 fazu Evrokupa, a Veličković je naveo da niko u to nije verovao osim igrača. 

- Pred meč protiv Asvela imao sam pozitivan osećaj... Prošli smo dalje što je za mladu ekipu jako bitno, da vidi da može, da veruje u sebe- rekao je Veličković. 

Partizan će godinu završiti gostovanjem Olimpiji. Utakmica je na programu ove subote od 17. 

- To je ekipa koja nas je jako namučila u Beogradu. Prošle godine su nas možda oni i izbacili u nekom pokušaju da udjemo u plej-of. Uporna ekipa, imaju iskusnih igrača... Biće teška utakmica sigurno, ali na megdan treba izaći svima. Nikad se nisam bojao nijednog protivnika... Nekad je i sreća potrebna, ali mi od sad pa nadalje idemo svaku utakmicu da dobijemo- rekao je Veličković. 

Veličković je za kraj imao i poruku za navijače. 

- Da još više vole Partizan, da kao i do sad hala bude ispunjena do poslednjeg mesta, da nam daju podršku koja nam je uvek preko potrebna. To je to. Još jače i više voleti Partizan- rekao je Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading