CENTAR CRVENE ZVEZDE ZA SRPSKI TELEGRAF - ODŽO: Smrzoh se u Beogradu, ali je ovde najlepša Nova godina!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

28.12.2018

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda obeležila je ABA ligu ove sezone budući da je godinu završila sa skorom 12-0, a ako se tome doda i suvereno osvojen Superkup na Jadranu, jasno je da je tim sa Malog Kalemegdana glavni favorit da osvoji regionalno takmičenje i na taj način se vrati u evroligaško društvo nakon jednogodišnje pauze. Uz to, Beograđani su izborili plasman i među 16 najboljih timova u Evrokupu, a jedan od glavnih šrafova u mašineriji trenera Milana Tomića (45) jeste nigerijski centar Majkl Odžo (25), gorostas od 216 centimetara i 138 kilograma.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo

Nigerijski div samo nekoliko meseci nosi dres šampiona Srbije, a već je pobrao simpatije velikog broja "Delija". U intervjuu za Srpski telegraf pred predstojeće praznike Majkl je izjavio kako nikako ne može da se navikne na niske temperature u srpskoj prestonici.

- Živeo sam u Nigeriji i Floridi, tamo su paklene vrućine, preko 40 stepeni, pa se ovde smrzoh - kroz smeh će Majkl.

* Kako ti se čini Beograd ovako okićen?

- Prelep je! Definitivno, ovde mi je najlepši doček Nove godine!

* Gde ćeš biti za doček Nove godine?

- Biću u Pioniru, ha-ha. Igramo u nedelju protiv Budućnosti i posle toga već 2. januara sa Limožom u Evrokupu, tako da nemamo neki odmor. Biću kući, moja standardna rutina, spremim nešto da pojedem i odmaram se.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo

* Ako nije tajna, ko ti je društvo u novogodišnjoj noći?

- Nažalost, neću biti sa porodicom za praznike, nisu mogli da dođu iz Nigerije.

* Šta će biti na novogodišnjem meniju?

- Obožavam da spremam hranu. Volim vašu nacionalu kuhinju, jako mi prija. Probao sam karađorđevu šniclu i ćevape, meso je božanstvenog ukusa. Veliki sam čovek i moram dobro da jedem kako bih izneo naporne treninge i utakmice, ali vodim i te kako računa o ishrani - zaključuje Odžo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading