PRED PAKLENI JANUAR: Prijaće vreme za trening

Autor:

Sport

23.12.2018

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nenadić kaže posle ubedljive pobede nad Cibonom (76:54) da će ekipi prijati to što nema utakmica sve do sledeće nedelje.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

- Odigrali smo dobru utakmicu u Zagrebu, trener i stručni štab su nam do tančina ukazali na sve što smo mogli da očekujemo od dobre ekipe koja je bila i u dobroj seriji, i dobrom momentu posle pobede prošlog vikenda. Uspeli smo sve to dobro da sprovedemo na terenu, zaustavili smo im najjače oružje, šut za tri poena i tranziciju. Generalno, znali smo šta nas očekuje i spremno smo dočekali meč. Narednu utakmicu igramo narednog vikenda i imaćemo dovoljno vremena da dobro treniramo i osvežimo se za naredne utakmice - rekao je Nenadić, koji je ubacio 6 poena.

Kapiten Branko Lazić imao je 3 poena i 2 skoka.

- Zaslužena i ubedljiva pobeda, ali smo veliki posao odradili već pripremom ove utakmice. Kasnije smo sve sproveli u delo na terenu, gde smo insistirali na stvarima koje nam donose prednost, uspeli da neutrališemo njihove šutere i igrače koji insistiraju na brzoj igri. Odigrali smo dobru odbranu u Zagrebu, i to je recept kako u narednim mečevima koji nas očekuju. Imamo sada dovoljno vremena koje provodimo u Beogradu da treniramo, saniramo manje povrede, osvežimo se jer nas čekaju nove utakmice i druga faza Evrokupa - kaže Lazić. 


Zvezda ima skor 12-0, u 13. rundi u nedelju od 19 sati dočekuje Budućnost, a 2. januara crveno-bele čeka meč sa Limožom u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading