PARTIZAN PAO U "PIONIRU": Crno-beli kaskali za Cedevitom, Murić im ugasio svaku nadu!

Autor:

Sport

22.12.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su izgubili u "Pioniru" od Cedevite rezultatom 71:76 u jako uzbudljivom meču u kome crno-beli nisu imali snage za preokret.

RepublikaFoto: Starsport
Edo Murić slavio protiv bivšeg kluba

Imali smo priliku da gledamo egal u prvoj četvrtini. Lendejl je bio dobro "zagrejan" na startu meča, a onda mu se priključio i Pejdž. Sa druge strane Pulen je zadavao velike probleme izabranicima Anree Trinkijerija. Minimalnom prednošću su crno-beli zavšili prvi period igre 18:17.

Nastavio je Džejkob Pulen da zatrpava koš domaćih, postigao je tri trojke u drugoj deonici, nisu imali crno-beli rešenje za raspoloženog Amerikanca. Edo Murić mu je priskočio u pomoć protiv bivšeg kluba i doprineo da odu na predah sa velikih 12 poena predonost 30:42.

Furiozno su crno-beli započeli treću četvrtinu, napravili su seriju odmah na startu. Si i Zagorac vraćaju Partizan na samo poen zaostatka. Međutim Kuk vraća "sokiće" u prednost, pomažu mu Murić i fenomenalni Pulen koji postiže petu trojku za overu trećeg perioda 54:60.

RepublikaFoto: Starsport

Opet hvataju crno-beli rezultatski priključak početkom poslednje čevrtine za šta je bio zaslužan Zagorac. Nisu imali crno-beli dovoljno ideja u napadu za preokret, olako su prokockali stečene poene. Imali su nadu košarkaši Partizana do minut pred kraj, ali presudio im je Edo Murić trojkom. 

Nije moglo bez incidenta. Sudije su napustile parket na 20 sekundi do kraja zbog navijača koji su ih gađali. Istrčali su kroz tunel u dvorani. Čekalo se da isprazni deo dvorane da bi se meč nastavio. Pošto je prekid dugo trajao igrači su morali ponovo da se zagreju. Pejdž je pogodio trojku, ali nije bilo vremena za preokret, previše šansi su crno-beli prokockali.

Najefikasniji u ekipi Partizana je bio Pejdž sa 14 poena, Lendejl je dodao12 poena koliko je ubacio i Veličković. U pobedničkoj ekipi je najefikasniji bio Džejkob Pulen sa 19 poena, Kobs i Murić su dodali po 13.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading