NASTAVAK CRVENO-BELE DOMINACIJE NA JADRANU: Zvezda se poigrala Cibonom u Zagrebu!

Autor:

Sport

22.12.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su nastavili perfektan niz u reginalnom takmičenju i u gostima savladali ekipu Cibone rezultatom 76:54.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Domaći su bolje ušli u ovaj meč, međutim Majkl Odžo se razigrao u finišu prve čevrtine i motivisao saigrače, najpre mu se pridružio Bili Beron, pa su Zvedini stranci doneli osetnu prednost posle prvog dela igre 18:24.

U drugoj četvrtini su se nizale greške sa obe strane, ali su crveno-beli uspeli da uvećaju prednost. Prekinuli su poentersku uspavanku naizmeničnim trojkama. Upravo su trojke vratile domaće u život pošto su stigli do -7 na poluvremenu iako su košarkaši Zvezde u jednom trenutku imali plus 13.

Na startu treće četvrtine ni jedni ni drugi nisu mogli do poena. Beograđani su prvi "oslobodili" ruku i stigli do plus 13, međutim, košarkaši Cibone su zatrpali koš gostiju sa linije 6,75 do kraja ovog perioda igre. Marić je sa tri trojke držao Cibonu u igri, dok su izabranici Milana Tomića odgovarali prodorom, prvenstveno preko Odža kome ništa nisu mogli košarkaši Cibone. Treći period su dobili košarkaši Zvezde 60:48.

RepublikaFoto: Starsport

Nisu više imali municije Zagrepčani, crveno-beli su uhvatili tempo i preuzeli inicijativu. Iako su dosta grešili košarkaši Zvezde tokom celog meča, pravili su dobre odluke u napadu, a košarkaši Cibone nisu imali rešenje za Odža i Perpreoglua. Na kraju su stigli do ogromne prednosti, a domaći su podigli belu zastavicu.

Najefikasniji u crveno-belom taboru je bio Bili Beron sa 16 poena, ali je definitivno igrač utakmice Majkl Odžo sa 15 poena i 10 skokova, Perperoglu je dodao 10 poena.

Kod Cibone se Istakao Ljubičić sa 17 i Marić sa 12.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading