Podigrao je Srbiju na noge, izborio se sa teškom bolešću, a sada je upoznao svoje junake!

Autor:

Sport

06.01.2019

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Isaija, sin Željka Pantića, voditelja na Partizanovoj televiziji, boluje od retkog i neklasifikovanog tumora mozga. Putem humanitarne akcije, početkom 2018. godine, prikupljena su sredstva za njegovo lečenje u Vašingtonu, a u nedelju je posetio Sakramento kako bi odigrao basket sa Bogdanom Bogadnovićem, kao što su se ranije i dogovorili.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
KK Sakramento Kingsi

Za veoma kratko vreme, svega dva dana, skupljeno je pre 11 meseci 126.713 dolara za terapije malog Isaije, što je dokaz da je sve moguće kada se narod ujedini oko jednog veoma humanog cilja. Tako su mnogi ljudi dobre volje pomogli ovom 13-godišnjaku, a porodica Pantić se svima javno zahvalila putem saopštenja.

Bogdanović je pozvao dečaka da mu se pridruži na treningu, a veliku ulogu u čitavoj organizaciji imao je i Vlade Divac. Isaija je uživao na treningu pozdravio se sa svim igračima "kraljeva" koje je oduševio završnim pozdravom.

Skupili su ruke na jedno mesto, a onda je 14-godišnjak uzviknuo "Za titulu Kingsa!". To je izmamilo osmeh svim košarkašima, koji su oduševljeno ponovili ovaj pozdrav.

Isaija je kasnije uživao i u meču "njegovih" Kingsa, a on i čitava porodica su nešto ranije čuli dobre vesti, da se rak trenutno nalazi u remisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading