(VIDEO) REPUBLIKA U MALAGI: Zvezdu čeka PAKLENO GOSTOVANJE, Tomić zna caku Unikahi!

Autor:

Sport

07.01.2019

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je otputovala na pakleno gostovanje Unikahi iz Malage u okviru drugog kola Top 16 faze Evrokupa. Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić smatra da je predstojeći protivnik jedan od favorita za osvajanje Evrokupa, ali da je njegova ekipa spremna u potpunosti.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Ekipa iz Malage igra sjajno ove sezone, ovog utorka od 20.45 će odmeriti snage sa neporaženim u ABA ligi, a trener crveno-belih Milan Tomić je predočio na šta njegov tim mora da obrati pažnju.

- Unikaha je jedan od favorita za osvajanje Evrokupa, jedna iskusna ekipa, zadržali su dosta igrača, tako da su dobro uigrani. Doveli su Robertsa i Vildžera iz Olimpijakosa, tako da je to jako kvalitetna ekipa. Da, izgubili su poslednju utakmicu u španskom prvenstvu, sigurno je da će to izazvati reakciju sa njihove strane. Mi smo spremni za ovu utakmicu, radili smo dobro, potrebno je da odigramo koncentrisano svih 40 minuta. Potrebno je da kontrolišemo igru, da sprečimo kontranapad, oni su najbolji u tranziciji, mi moramo kontrolisati oba segmenta igre- rekao je strateg crveno-belih.

Unikaha je nije izgubila utakmicu u Evrokupu na svom terenu ove sezone, a po utakmici u proseku postiže 90 poena.

Filip Čović je takođe izneo svoja očekivanja pred meč u Malagi. U crveno-belom taboru vlada pozitivna energija i maksimalna motivisanost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading