Kako Jokić i Dončić stoje na drugom preseku za Ol Star?

Autor:

Sport

10.01.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle nedelje napravljen je prvi presek glasova za Ol Star petorke. Napravljeno je novo "prolazno vreme", a situacija se nije mnogo promenila u odnosu na prvo podvlačenje crte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Srpski košarkaš Nikola Jokić ima pola miliona glasova više u odnosu na prošlu nedelju, ali i dalje zauzima sedmo mesto u grupi igrača iz Zapadne konferencije koji igraju na krilnim i centarskim pozicijama.

Za Jokića je do sada pristiglo 740.918 glasova.

Prednost koju je Stiven Adams imao prošle nedelje dobrano je uvećana, pa sada možemo da kažemo da će "Džoker" teško napraviti pomak kada se računaju samo glasovi publike.



Važno je ipak reći da će na konačan poredak uticati glasanje medija i igrača (po 25% ukupnih glasova), pa se zbog toga očekuje da Nikola Jokić sigurno bude deo Ol Star utakmice.

Najbolje rangirani na drugom preseku glasova ponovo su bili Lebron Džejms (2.779.812), Stef Kari (2.094.158), Janis Antetokumbo (2.670.816) i Kajri Irving (2.381.901).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading