JOKIĆEV TRENER BRUTALNO ISPROZIVAO SRBE I SRBIJU!

Autor:

Sport

11.01.2019

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić igra sezonu karijere, u poslednjem meču je postigao 18 poena, 14 skokova i 10 asistencija u pobedi Denvera nad Klipersima, što je njegov 21. tripl - dabl u karijeri i zacementirao Nagetse na čelu Zapada, a ipak je tek sedmi u glasanju za ol-star utakmicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

U četvrtak je NBA lige objavila drugi presek glasova za Ol-star meč, a naš as Nikola Jokić se i dalje nalazi na sedmom mestu među krilnim igračima i centrima na Zapadu.

Trenutno je drugoplasirani Slovenac Luka Dončić što je možda i najveće iznenađenje sa 2.220.077 osvojenih glasova, dok je Lebron Džejms ubedljivo prvi sa 2.779.812 glasova.

Ovo je prokomentarisao i trener Denvera Majk Meloun, i to bez dlake na jeziku. 

On je aludirao na činjenicu da ruki Dalasa Luka Dončić ima mnogo više glasova od Jokića, i da je trenutno na drugom mestu, samo iza LeBrona Džejmsa. 

- Očigledno, mnogo navijača u Sloveniji glasa za Luku, a nedovoljno navijača u Srbiji glasa za Nikolu - rekao je Meloun. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading