(VIDEO) AMERIKANCI U ŠOKU: "Ludi" Srbin - Kada mislite da Jokić ne može bolje, on asistira sam sebi!

Autor:

Sport

11.01.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, ostvario je 21. tripl-dabl u karijeri u pobedi nad Los Anđeles Klipersima, a njegova partija je bila nestvarna pošto se nikola poigravao sa Klipersima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Centar ekipe iz Kolorada se izjednačio sa legendarnim Karimom Abdul-Džabarom po broju tripl-dablova i od visokih igrača ispred njega je samo čuveni Vilt Čemberlen sa nedostižnih 78.

Jokić je odigrao veoma dobar meč protiv Klipersa i za 28 minuta ostvario je učinak od 18 poena, 14 skokova i deset asistencija.

Srbin ima isti broj tripl-dablova kao Kobi Brajant i Kris Veber, a na jedan je od Drejmonda Grina. Dostižni su takođe Volt Frejzer (23), Klajd Dreksler (25), pa i njegovo "veličanstvo" Majkl Džordan (28). 

Srbin je imao nekoliko poteza zbog kojih je publika u "Pepsi Centru" zanemela. Kada Jokić uzme loptu, znate da nešto mora da se desi, tako je "zategao" asistenciju Džamalu Mariju preko celog terena. A kada pomislite to je to dostigao je vrhunac, Jokić nadmudri odbranu Klipersa i upiše koš i asistenciju u jednom napadu. Da, moguće je!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? The Joker is unreal! ?

A post shared by NBA (@nba) on Jan 10, 2019 at 7:31pm PST


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikola Jokic uses the window for assistance!

A post shared by NBA (@nba) on Jan 10, 2019 at 8:05pm PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading