VELIKI TRANSFER: Centar napustio FMP i prešao u Lokomotivu za 250 hiljada evra!

Autor:

Sport

16.01.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš FMP Železnika Dragan Apić karijeru će nastaviti u Lokomotivi Kubanj, posle odličnih partija u prvom delu sezone, nezvanično saznaje Sport Klub.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Apić

Njegov dosadašnji tim će dobro unovčiti njegov transfer, pošto će iz Krasnodara na račun FMP biti uplaćeno 250.000 evra.

Apić je poneo titulu najboljeg igrača ABA lige u novembru i decembru, a u tom takmičenju je prosečno beležio 21,3 poena, uz 7,3 skokova po utakmici.


Srpski centar će biti veliko pojačanje za tim koji vodi Vlade Jovanović, pošto je pretrpeo veliki udarac zbog povrede Mustafe Fala. Za novi tim bi mogao da debituje za vikend, kada Lokomotiva gostuje Saratovu u VTB ligi, a sigurno će biti u ekipi za susret četvrtog kola druge faze Evrokupa naredne srede, kada u Krasnodar stiže Ulm.
RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Jovanović

23-godišnji centar je profesionalnu karijeru počeo u Vršcu, pre tri i po godine je prešao u Crvenu zvezdu, ali je odmah prosleđen u FMP, u čijem dresu je zasijao od početka ove sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading