VALENSIJA PADA U PAKLU PIONIRA!

Autor:

Sport

23.01.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na muci se poznaju junaci. Košarkaši Crvene zvezde večeras (19.00, Sport klub 1) dočekuju u hali Pionir lidera A grupe Valensiju pred 6.000 "Delija" u meču 4. kola G grupe Evrokupa. Cilj je samo jedan - pobediti po svaku cenu!

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Da đavolski težak posao očekuje srpskog prvaka u duelu sa napadački moćnim Špancima, koji su pre nedelju dana lako izašli na kraj sa crveno-belima (92:76), potvrđuje i trener domaćina Milan Tomić (45).

- Valensija je u prvom meču pokazala da ima igrače evroligaškog kvaliteta i da su kadri da kazne svaki "prazan hod" u našoj igri, poput onog u trećoj četvrtini meča u Španiji. Samo čvrsta, angažovana igra, bez ikakvih padova koncentracije može da nam donese neophodnu pobedu. Dodatni impuls i energiju svakako će nam dati pune tribine jer svaki put kada smo igrali pred velikim brojem "Delija" ekipa je reagovala na sjajan način. Moramo da budemo mudri kako bismo došli do preko potrebnog trijumfa - ističe Tomić.

Bek-šuter crveno-belih Ognjen Dobrić (24) takođe se uzda u podršku bučnih navijača.

- Nas zanima samo pobeda, svejedno nam je da li će to biti sa poenom ili dva razlike. Pred našim "Delijama" možemo da dobijemo Valensiju i verujem da će napraviti paklenu atmosferu - ističe uzdanica Zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading