Tanka linija između "pukovnika i pokojnika": Lendejl preuzeo krivicu

Autor:

Sport

30.01.2019

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džok Lendejl je mogao da bude heroj preokreta protiv Lijetuvos Ritas. Australijanac je pogodio nekoliko ključnih šuteva, nije bio koncentrisan na odbranu. U potpunosti je zaboravio da sačuva igrača koji je pogodio lagan šut za pobedu Litvanaca.

RepublikaFoto: starsport

- Napravili smo mnogo grešaka u prvoj četvrtini. Primili smo 30 poena i jednostavno smo bili u debelom zaostatku. To je bila pozicija u kojoj nismo smeli da se nađemo. Na kraju smo prišli, poveli, ali smo uprskali stvar. Morali smo da odbrani poslednji napad, to je moja greška. Preuzimam odgovornost - rekao je Lendejl, a odmah potom i dodao:

- Bilo je dosta situacija tokom utakmice koje bi sprečile da se nađemo u situaciji da odlučuje jedna lopta, ali tako se desilo. Na kraju je bio problem u komunikaciji, nisam ispratio čoveka kako treba. Kažem, ovo je moja greška.

Zanimalo je novinare kako se izvući posle ovakvog poraza.

- Moramo da nastavimo da treniramo, da pokušavamo da budemo bolji iz dana u dan. Trening je jedini recept da izlaz iz ovakvih poraza - zaključio je Lendejl.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading