NASTAVAK SARADNJE: Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać u Nišu

Autor: Sponzorisani tekst

Sport

31.01.2019

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U hotelu "Hajat" održan je žreb za 13. Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać koji će biti održan od 14 -17. februara 2019. Nacionalni košarkaški kup Srbije tradicinalno će ugostiti Sportski centar ,"Čair" u Nišu na kome će se nadmetati Partizan, Crvena zvezda, Mega Bemaxa, FMP, Novi Pazar, Dinamic, Borac i Sveti Đorđe.

RepublikaFoto: Starsport

- Ponosan sam što je i ove godine naš nacionalni Kup poneo ime Triglav osiguranja i što je iz godine u godinu naše Društvo prepoznato kao društveno odgovorna kompanija koja pruža podršku razvoju sporta kod nas. Važno je da se Kup odigra u dobroj, fer-plej atmosferi i neka pobedi sport - istakao je predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd, Dragan Marković.

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što je Triglav osiguranje Beograd prepoznao i što deli vrednosti Košarkaškog saveza Srbije. Još jedan odličan turnir biće održan u Nišu, na kome će se ljubitelji košarke prepustiti uživanju u odličnoj igri. Budućnost srpske košarke videće posetioci Mini kup-a za pionire koji će paralelno biti održan. Želim svima dobrodošlicu u grad Niš i hvala naslovnom sponzoru finalnog turnira Kupa Triglav osiguranju na partnerskoj podršci - izjavio je Predsednik košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Triglav osiguranje Beograd i Košarkaški savez Srbije su svoju saradnju uspostavili 2015. godine i postojeće partnerstvo svake godine proširuju i unapređuju kako u pogledu seniorske reprezentacije tako i u sferi mlađih kategorija igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading