BUDUĆNOST SE ZALEDILA U MOSKVI: CSKA ispratio Crnogorce sa 30 razlike!

Autor:

Sport

01.02.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši podgoričke Budućnosti izgubili su od CSKA u Mosvi meč 21. kola Evrolige sa ubedljivih 99:69 (28:20, 24:27, 20:14, 27:8).

RepublikaFoto: euroleague.net
KK CSKA

Poznato je da su Armejci gotovo nepobedivi na svom parketu, vrlo retko gube, pa je tako bilo i ovoga puta. Videlo se da CSKA nije na ovoj utakmici bio vrhunski motivisan, ali je odradio posao, na kraju se ispostavilo vrlo ubedljivo. Na poluvremenu je domaći tim vodio sa samo pet poena prednosti pre svega zbog nonšalantne odbrane, međutim tokom treće deonice favorizovani CSKA je uspeo da se odlepi i stigne do pobede.

Malo je Plavima nedostajalo snage u poslednjoj deonici, pa je CSKA s nekoliko ukradenih lopti, lakih poena i dobro odigranih poena uspevala da postepeno diže prednott i da na nekih sedam minuta pre kraja prelomi duel tako što je otišao na 18 poena prednosti - 81:63. Tu je svaka nada Budućnosti da može do iznenađenja na ovoj utakmici - uvenula.

Ubeljivi na svom parketu - Kajl Hajns

Nando De Kolo je nekako bio najraspoloženiji za igru u domaćoj ekipi, odigrao je veoma dobar meč, briljirao je sa 26 ubačenih poena, sedam skokova i sedam asistencija. Imao je ukupan indeks korisnosti 38! Raspoloženog Francuza pratio je Danijel Heket sa 17 poena i tri asistencije, dok je Kajl Hajns dodao 11 poena i imao je sedam skokova. U ekipi Budućnosti najbolje su se pokazali Noris Kol sa 11 i Džejms Bel sa 10 ubačenih poena. Budućnost je tako ostala i dalje bez pobede u gostima u Evroligi.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading