Marjanović priželjkuje Svetsko prvenstvo i plej-of

Autor:

Sport

04.02.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Boban Marjanović uveren je da njegova ekipa može da se izbori za plej-of ukoliko zaigra kao na početku sezone.

Boban Marjanović

Klipersi su u poslednjem meču izgubili od Toronto Reptorsa sa 121:103. Srpski centar je za nešto više od 16 minuta imao 10 poena (3/6 iz igre), 9 skokova, po dve asistencije i ukradne lopte.

- Dobro je, za sada ide sve kako treba, osim što smo izgubili - našalio se Marjanović u razgovoru za Srpsku televiziju u Torontu.

- Nismo imali snage. Teško je igrati noć za noć. Promašili smo toliko zicera... Okrećemo se sledećoj utakmici. Nijedan protivnik nije lak.

Klipersi se sa skorom 29-25 nalaze na osmoj poziciji Zapada. Na pitanje očekuje li da se njegov tim izbori za plej-of, Bobi je odgovorio:

- Realno je čim smo tu. Trenutno smo osmi, i mislim da treba da se vratimo u vreme kad smo igrali kao tim i ništa nije isključeno.

Na kraju je srpski centar govorio i o narednim reprezentativnim akcijama.

- Bože zdravlja da idemo na Svetsko prvenstvo, pa da uradimo nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading