JOKIĆ: NAPRAVIĆU ŠOU NA OL-STARU!

Autor:

Sport

02.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što nisu prepoznali navijači širom planete, jesu NBA treneri, koji su glasali da Nikola Jokić (23) bude učesnik NBA ol-stara! Centar Denvera debitovaće tako u spektakularnom duelu, koji će se održati 68. put. Domaćin će biti Nju Orleans, a ol-star meč na programu je između 17. i 18. februara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

PODRŠKA PORODICE

Nikola je u razgovoru sa NBA legendama Šakilom O'Nilom i Čarlsom Barklijem, koji su ga pozvali da se uključi u emisiju na televiziji TNT, poručio da su njegovi najbliži (devojka Natalija i braća Strahinja i Nemanja) bili više u šoku od njega kada su saznali da će biti deo velikog spektakla.

- Porodica je bila više iznenađena od mene. Devojka je počela da plače, braća da vrište. Rekao sam im: "Šta vam je".

VELIKA DUŠICA

Srpski košarkaš istakao je i da je spreman da napravi šou u Nju Orleansu.

- Ovo nije samo moj uspeh. Sve je u timu, trenerima. Kada smo počeli sezonu, nisam razmišljao o učešću na ol-staru, nego o plej-ofu, možda o finalu, možda čak i o osvajanju titule. Ovo je kao samo mali trofej za mene, da me motiviše da nastavim da napredujem. Da malo šokiram svet - poručio je Jokić.

Momak iz Sombora postaće tako prvi Srbin koji će zaigrati na ol-star meču još od 2004. godine, kada je u tome uspeo Predrag Stojaković. Jokić je tokom uključenja na američku televiziju nastavio da se šali sa O'Nilom, i to jer mu je saigrač iz Denvera Vil Barton dao novi nadimak - "velika dušica" (Big honey).

- Oooo, ne. Više mi se sviđa nadimak Džoker. Ubija me svakog dana. Ne. Prestanite. Preznojavam se sada zbog tog nadimka - rekao je srpski košarkaš.

ČESTITKE

Milan Mačvan

reprezentativac Srbije

Čestitke za Jokića i Vučevića, najbolje petice Zapada i Istoka.. Mislim da će ovo biti prvi ol-star koji ću gledati posle duže vremena

Kajl Skot

ambasador SAD


Drago mi je što će posle 15 godina jedan igrač iz Srbije biti deo ol-stara. Čestitam Nikoli! 
KK Crvena zvezda Čestitke Nikoli Jokiću na novom priznanju i prvom nastupu na NBA ol-staru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading