(VIDEO) Miško zamalo zaplakao zbog Jokića!

Autor:

Sport

01.02.2019

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Agent srpskog košarkaša, Nikole Jokića koji će nastupiti na NBA Ol-star meču, prisetio se kako je to izgledalo u prošlosti, kada nije ni sanjao da će poznavati učesnika jedne ovakve utakmice.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miodrag Ražnatović

Jedan od najzaslužnijih za neverovatnu karijeru Nikole Jokića jeste njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji je oduševljen njegovim izborom na Ol-staru.

Popularni Miško se prisetio i kako je to izgledalo pre 30 godina, kada se kaseta čekala po dva meseca, da bi mogao da se odgleda meč najboljih košarkaša NBA lige i istakao da je tada delovalo kao san da neko iz Srbije igra taj meč, što je Jokić uspeo da uradi.

Jokić će biti prvi Srbin koji će zaigrati na meču svih zvezda NBA lige posle 15 godina, kada je na toj utakmici nastupio Predrag Stojaković.

 Pre 30 godina, čekao sam dva meseca na VHS kasetu sa Ol-star utakmicom NBA lige. Nisam ni sanjao da ću ikada poznavati nekoga ko će je igrati. Stvari su se promenile. Danas, ne mora da se čeka na VHS kasetu, i ja poznajem učesnika Ol-stara za 2019. godinu veoma dobro. Čestitam, Jokiću, stvaraš istoriju - napisao je emotivno Miško Ražnatović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading