Kako će Teo izabrati klub? POSTOJE TRI VAŽNA ZAHTEVA

Autor:

Sport

08.02.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić više nije član LA Klipersa... Kapiten reprezentacije Srbije se izvesno vraća u Evropu, a klub koji ga želi neće imati lak zadatak da ispuni njegove zahteve.

Teo se uželeo igre! Ove sezone gotovo da nije ni imao priliku da bude na parketu. Mučile su ga povrede i kada bi dobio šansu, nije igrao više od 10 minuta. Novac jeste zaradio, ali za njega je važno da bude na terenu.

Teo traži veliku minutažu, uz ugovor koji će biti duži. On želi da pored saradnje do kraja sezone dogovori i ugovor na minimum još dve godine. Naravno, važno je i da plata bude odgovarajuća. Drugi uslov je borba za najveće moguće trofeje (Evroliga), a treći je minutaža. Želi da bude što više na parketu kako bi bio spreman za Svetsko prvenstvo u Kini (naravno, ako se Srbija plasira). 

U trci su Efes i Makabi... Ostaje da se vidi šta će Teodosić izabrati. Svkako će biti lepo kada takav majstor ponovo zapleše na evropskim terenima. U NBA nisu znali da cene njegov kvalitet...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading