"Budućnost" strepi pred punim "Pionirom"!

Autor:

Sport

09.02.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi utakmicu 19. kola ABA lige odigraće Partizan i Budućnost, a trener Pogoričana, Jasmin Repeša očekuje tvrd meč u "neprijateljskoj" atmosferi što smatra kao glavnu prednost crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Trener "Budućnosti"

Italijan na klupi crno-belih rekao je da će njegovi igrači dati sve od sebe kako bi savladali aktuelnog šampiona, a veliku borbu najavio je i hrvatski stručnjak.

- Igramo protiv jedne ekipe koja je u dobrom stanju. Igraćemo u jednoj atmosferi koja će biti naglašeno domaćinska i to posle poraza koji nismo želeli. Trebaće nam puno više koncentracije nego u prethodnom meču protiv Himkija. Trebaće nam dobra utakmica, moramo dati sve od sebe kako bi smo dobili u ovoj utakmici- rekao je Repeša.

Centar Budućnosti, Goga Bitadze, očekuje zanimljiv meč.

- Verujem da nas očekuje izuzetno zanimljiva utakmica u Beogradu protiv direktnog rivala za što bolju poziciju na tabeli pre početka plej-ofa. Utakmica je bitna i za jednu i za drugu ekipu tako da očekujem dobar takmičarski meč. Moramo popraviti pojedine stvari iz prethodnog meča jer igramo protiv ekipe koja je u dobroj formi u ABA Ligi- rekao je Bitadze.

Utakmica će biti odigrana ove nedelje od 19 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading