FLERT SA TRIPL-DABLOM: "Brka" je MVP!

Autor:

Sport

17.02.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad se kroz koju godinu košarkaška javnost bude prisećala finala Kupa Radivoja Koraća iz 2019. godine sećaće se prekršaja Bilija Berona i poena Džoka Lendejla koji je sa penala Partizanu doneo pehar. Ali ne bi smeli da zaborave ni Aleksa Renfroa, koji je u finalu, a i protiv FMP-a u polufinalu, flertovao sa tripl-dabl učinkom, pa je proglašen i za MVP-a završnog turnira u Nišu.

RepublikaFoto: Starsport
Aleks Renfro

Večeras u pobedi nad Crvenom zvezdom 18 poena, sedam skokova i 10 asistencija! U polufinalu 13 poena, sedam skokova i osam asistencija. Protiv Novog Pazara nije bilo potrebe da se previše zamara, pa je na terenu proveo nešto manje od 17 minuta i upisao sa 12 poena i pet asistencija.

Priznanje je dobio i Lendejl – najbolji strelac fajnal fora u Čairu. Zanimljivo, on je i protiv Pazara i protiv Zvezde bio košgeterski poravnat sa Renfroom, ali je FMP-u ubacio pet poena više i to je odlučilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading