Snažno i pametno da koristimo energiju navijača

Autor:

Sport

02.03.2019

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je danas da njegova ekipa spremna čeka utakmicu sa Partizanom i da neće biti pod velikim pritiskom, pošto je već obezbedila prvo mesto pred plej-of ABA lige.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dejan Davidovac

- Svaki derbi je priča za sebe, sada smo maksimalno posvećeni ABA ligi i onome što nas čeka u regionalnom takmičenju. Odmorni smo, dobro smo iskoristili pauzu, zdravi, kompletni i spremni, željno iščekujemo novi derbi. Nismo pod velikim pritiskom, jer smo matematički osigurali prvo mesto u ligaškom delu, ali to ne znači da nećemo izaći na teren da damo sve kako bismo pobedili - rekao je Davidovac za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u nedelju od 18 časova protiv Partizana, utakmicu 20. kola ABA lige. Crveno-beli su prvi na tabeli sa 18 pobeda i jednim porazom, a crno-beli su četvrti skorom 13/6. Zvezda je domaćin, pa će se utakmica igrati pred njenim navijačima.

- Ne zanimaju nas nikakve kalkulacije, naše je da odigramo snažno, pametno, da koristimo energiju i atmosferu koju znaju samo naši navijači da naprave. Idemo korak po korak, svesni smo da sve što sledi najviše zavisi od nas - naveo je Davidovac.


To će biti 37. utakmica Partizana i Zvezde dve u regionalnom takmičenju, a crveno-beli imaju 17 pobeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading