Zanimljiva komparacija: Ol star je bio loš, kao minđuša na svinji

Autor:

Sport

05.03.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komesar NBA lige Adam Silver je poručio da nije oduševljen Ol-star utakmicom u Šarlotu kao i da su mnogi igrači u ligi nesrećni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ol star

Prošle sezone je NBA liga uvela novi format u Ol-star meču. Više se ne igra meč Istoka i Zapada već dva igrača sa najviše glasova biraju svoje timove. Prve sezone je duel doneo zanimljivost, dok je u aktuelnoj sezoni meč bio ponovo veoma nezanimljiv. 

- Ol star meč nije bio dobar. Shvatam to. Kao da smo stavili minđušu na svinju - poručio je komesar Adam Silver. 

Komesar je inače pomenuo da bi Ol-star vikend mogao da bude zamenjen predsezonskim turnirom ili turnirom u sred sezone što bi bio potpuno drugačiji šampionat. Takođe bi neki mini turniri mogli da se igraju na drugim kontinentima. 

Silver je takođe upoređivao sadašnju NBA ligu sa periodom u kom je igrao Majkl Džordan. Komesar je kazao da su se tada ekipe odlikovale drugarstvom, a citirao je i Ajzeu Tomasa poručivši da se šampionati osvajaju u autobusu. 

- Živimo u periodu neizvesnosti. Mislim da je to direktan uticaj društvenih medija. Mnogi igrači nisu srećni. Ja sam takođe anksiozan i zato igrači vole da pričaju sa mnom - rekao je Silver u šali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading