Real demonstrirao silu nad Markovićevim Himkijem, Bajern pao u Kaunasu!

Autor:

Sport

14.03.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni šampion Evrope madridski Real zabeležio je ubedljivu pobedu u gostima protiv Himkija 100:75 u 26. kolu Evrolige. Košarkaši Bajerna su izgubili od Žalgirisa iz Kaunasa u uzbudljivoj utakmici rezultatom 79:85.

RepublikaFoto: Starsport
Marković nema razlog za slavlje

Jedino u prvih 10 minuta viđena je prava borba, dostojna Evrolige. Taj period Real je rešio 24:22, a od tada su samo gosti postojali na parketu. Na poluvreme je šampion Evrope otišao na 13 poena prednosti. Do kraja treće bilo je 20, a iako su poslednjih 10 minuta igrali opuštenije, uspeli su i taj period da dobiju za konačnih 100:75.

Kod pobednika Fabijen Kozer je bio najefikasniji sa 22 poena, Gebrijel Dek je imao 12, a Trej Tompkins 11 pogodaka. Na drugoj strani Aleksej Šved je postigao 21 poen, uz šut iz igre 5/14, Malkolm Tomas 15 uz sedam skokova i četiri asistencije, dok je Stefan Marković zabeležio 13 poena i pet asistencija.

Real je i dalje treći sa skorom 20-6, dok je Himki 13. sa 9-17. U narednom kolu Madriđani u sredu dočekuju Armani, dok Himki istog dana gostuje Darušafaki.

Ekipa Dejana Radonjića zabeležila je drugi uzastopni poraz na gostovanju Žalgirisu, koji je zabeležio drugi vezani trijumf. Nisu imali snage košarkaši Bajerna ta preoket iako su odigrali sjajnu poslednju četvrtinu, ali domaći su držali tempo tokom čitavog meča i nisu dozvolili iznenađenje na svom terenu.

U pobedničkoj ekipi Marius Grigonis je zabeležio 18 poena, pratio ga je Davis sa 16 i Vesterman sa 12.

Kod Bajerna je bio najefikasniji Đedović sa 17 poena, pratili su ga Lučić, Vilijams i Buker sa po 10 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading