NEK SE SPREMI PARTIZAN: Pukla stotka - Zvezda u petoj brzini "pregazila" Megu!

Autor:

Sport

16.03.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su slavili u 22. kolu regionalne ABA lige protiv Mega Bemaksa rezultatom 100:76.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Mega Bemaksa su furiozno ušli u meč sa vodećim timom ABA lige, crveno-beli su igrali svoju igru, ali su gosti dobro ušli u meč i držali tempo do 8. minuta kada su izabranici Milana Tomića stigli zaostatak koji su jurili od starta meča. Posle prvih deset minuta košarke, Mega je vodila rezultatom 23:20, ali stvari se menjaju ve' u drugom periodu igre kada su crveno-beli dodali gas i došli do prepoznatljive igre.

Simanić je odigrao jako dobar meč, a ovo je za Kej Si Riversa bila veoma vana utakmica pošto je postigao prve poene, trojkom se upisao skoro pristigli Zvezdin stranac. A onda je pogodio još dva šuta van linije 6,75. Ova četvrtina je bila napadački sjajna za crveno-bele, lako su došli do dvocifrene prednosti. Sa velikih 24 poena prednosti su košarkaši Zvezde otišli na veliki odmor.

Svi igrači Crvene zvezde su postizali poene, veoma raznovrsna igra tima sa Malog Kalemegdana, utakmica je praktično bila rešena u prvom poluvremenu.

Republika

Početkom treće četvrtine su se razbudili izabranici Dejana Milojevića, ali nisu imali snage za preokret, a crveno-beli su imali dosta raspoloženih košarkaša na svim pozicijama.

Rutinski je izgledala poslednja četvrtina, crveno-beli su leteli po terenu, igrači Mege su bili demoralisani pa je pukla "stotka" u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Najefikasniji u redovima Zvezde su bili Odžo i Simanić sa 14 poena , pratili su ih Rivers, Beron i Perperoglu sa 10 poena.

Kod Mege je Mišković bio naraspoloženiji sa 15 poena, Atić je dodao 14, Nikolić 12.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading