SRPSKI CENTAR ISKLJUČEN POSLE RAFALA PSOVKI NA RAČUN ARBITARA

Autor:

Sport

18.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić (24) potpuno je odlepio u pobedi svog Denvera nad Indijanom sa 102:100, ali ovaj put ne samo kroz igru. Naš centar je upisao 26 poena, sedam skokova i pet asistencija, a onda završio meč tri minuta pre kraja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Toni Braders isključuje Jokića

Posle duela u borbi za loptu sa Tadeusom Jangom Jokić je dobio ličnu grešku u napadu i poludeo, nakon čega mu je sudija Toni Braders pokazao tehničku grešku. Kako je Nikola nastavio da priča, dobio je i drugu, u razmaku od nekoliko sekundi, a onda mu je arbitar teatralno pokazao put u svlačionicu. Tek tu se našem asu pomutio razum, pa je usledio rafal psovki na račun sudije, što njemu u lice, što sebi u bradu na srpskom jeziku, ali se dalo razumeti u prenosu.

- Je*i se. Sudija, pi*ko. Sisaj mi ga - raspalio je Jokić na račun Bradersa, koji ga je isključio drugi put u NBA karijeri, od ukupno tri isključenja, koliko je dobio.

Sva sreća da ga većina ljudi u hali nije razumela jer bi to moglo da povuče i veću kaznu. Ipak, kada je došao sebi, Nikola je priznao da je pogrešio i da je ishitreno odreagovao.
 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Tadeus je bio sjajan, mislim da je postigao čak devet poena u poslednjoj četvrtini. Sudiji nisam ništa rekao... Ali, da, zasluženo sam isključen - istakao je Jokić.

Brat hteo da bije sudiju

Meč Denvera iz partera su gledala i Nikolina braća Strahinja i Nemanja. Kada je Jokić isključen, Strahinja je počeo da viče na sudiju u želji da se obračuna sa njim, a sva sreća, nije odreagovao Nemanja, koji je inače MMA borac.

Na njegovu i sreću Nagetsa, Bojan Bogdanović ih nije surovo kaznio. Hrvatski reprezentativac je preuzeo odgovornost i u poslednjem napadu šutirao trojku za pobedu, ali lopta ipak nije prošla kroz obruč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading